Pondělí 6. 6. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM S ČERSTVOU BAZALKOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ TĚSTOVINY V OMÁČCE Z PEČENÝCH PAPRIK, FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, SMAŽENÁ RUCOLA | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM, KUKUŘIČNÝ KLAS, JACKET POTATO SE ZAKYSANOU SMETANOU - bez lepek | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PEČÍNKA, FAZOLKY NA SMETANĚ, VAŘENÝ BRAMBOR MAŠTĚNÝ MÁSLEM | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KŘUPAVÉ KACHNÍ STEHNO, SOJOVÉ GLAZÉ SE ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA ZELENINOVÉM SALÁTU S BULGUREM, FAZOLOVÉ LUSKY SE SUŠENÝMI RAJČATY | 149 Kč |
Úterý 7. 6. | |
---|---|
Polévka | |
THAJSKÁ KREVETOVÁ S KOKOSOVÝM MLÉKEM A CHILLI | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE, RAJČATOVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 1 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, TZATZIKY SALÁT, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA - bez lepek | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ SÝROVÉ RAŽNIČI PROKLÁDANÉ ŽAMPIONY, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KŘUPAVÉ KACHNÍ STEHNO, SOJOVÉ GLAZÉ SE ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA ZELENINOVÉM SALÁTU S BULGUREM, FAZOLOVÉ LUSKY SE SUŠENÝMI RAJČATY | 149 Kč |
Středa 8. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ KRÉMOVÁ, CORN FLAKES | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 1 | |
ŠPIKOVANÉ KUŘECÍ PRSO ANGLICKOU SLANINOU, TĚSTOVINY S PESTEM ZE SUŠENÝCH RAJČAT A CHILLI, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC V CELKU, OMÁČKA S TŘEMI DRUHY PEPŘE, RESTOVANÉ BRAMBORY SE SLANINOU A CIBULÍ | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KŘUPAVÉ KACHNÍ STEHNO, SOJOVÉ GLAZÉ SE ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA ZELENINOVÉM SALÁTU S BULGUREM, FAZOLOVÉ LUSKY SE SUŠENÝMI RAJČATY | 149 Kč |
Čtvrtek 9. 6. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR, PETRŽELKOVÉ NUDLE, MASO ZELENINA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z MARINOVANÉ KRKOVIČKY, SMETANOVÁ OMÁČKA S LESNÍMI HŘÍBKY, TYMIÁNOVÉ PEČÁKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠVEJ-ČU-ŽOU, SEČUÁNSKÝ PEPŘ, ZÁZVOROVÁ RÝŽE - bez lepek | 139 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY AGLIO OLIO S ČESNEKEM A OLIVOVÝM OLEJEM, PARMAZÁN, TRHANÉ LISTY S VINAIGRETTE | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
NILSKÝ OKOUN Z PÁNVE, PARMAZÁNOVÉ RISSOTO S BÍLÝM VÍNEM, MÁSLOVÉ FAZOLKY - bez lepek | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA ZELENINOVÉM SALÁTU S BULGUREM, FAZOLOVÉ LUSKY SE SUŠENÝMI RAJČATY | 149 Kč |
Pátek 10. 6. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA S KOPREM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
LASAGNE BOLOGNESE, BEŠAMEL S BAZALKOU, RUCOLA | 169 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ STEHNO (BK) V ZAKYSANÉ SMETANĚ, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR S CIBULÍ A PEČENÝM ČESNEKEM, SALÁTOVÝ OKUREK | 139 Kč |
MENU 2 | |
KARI Z KVĚTÁKU A CIZRNY, ZÁZVOR, PEČENÝ ČESNEK, JARNÍ CIBULKA, RÝŽE BASMATI S ČERNÝM SEZAMEM - bez lepek | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KŘUPAVÉ KACHNÍ STEHNO, SOJOVÉ GLAZÉ SE ZELENINOU, JASMÍNOVÁ RÝŽE - bez lepek | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
ROZPÉKANÝ CAMEMBERT NA ZELENINOVÉM SALÁTU S BULGUREM, FAZOLOVÉ LUSKY SE SUŠENÝMI RAJČATY | 149 Kč |