Pondělí 30. 5. | |
---|---|
Polévka | |
MRKVOVÁ S PEČENÝM ČESNEKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KONFITOVANÁ PANENKA V ČERVENÉM KARI, TAGLIATELLE S CHORIZEM, ČESNEKEM A SMETANOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE, BASMATI RÝŽE S HRÁŠKEM A JARNÍ CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KRŮTÍ KARBANÁTEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
Úterý 31. 5. | |
---|---|
Polévka | |
HŘÍBKOVÁ SE SMETANOU A KRUTÓNKY | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
GRILOVANÉ KREVETY NA OLIVOVÉM OLEJI S CHILLI A ČESNEKEM, ŠPANĚLSKÁ PAELLA SE ZELENINOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S BRAMBOROVOU KRUSTOU S BYLINKAMI A SUŠENÝMI TOMATY, LISTOVÝ SALÁTEK S KEDLUBNOU | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ PEČÍNKA, OMÁČKA Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE, PEČEŇÁKY S ČESNEKOVOU ZÁKYSKOU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
Středa 1. 6. | |
---|---|
Polévka | |
TOSKÁNSKÁ RAJČATOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KUKUŘIČNÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT | 159 Kč |
MENU 1 | |
GNOCHI AGLIO OLIO PEPERONCINO, SMAŽENÁ RUCOLA, PARMEZÁN | 139 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY ŽAMPIONOVÉ RAGŮ S TYMIÁNEM, JACKET POTATO S RESTOVANOU CIBULKOU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
Čtvrtek 2. 6. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR, NUDLE, ZELENINA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, CITÓNOVÁ ŠLEHAČKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
HŘÍBKOVÉ RIZOTO, PEČENÝ LILEK S CUKETOU, TRHANÉ KUŘECÍ PRSO, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY V GYROS KOŘENÍ, GRILOVANÉ PAPRIKY, HRANOLKY, ČESNEKOVÁ MAJONÉZA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
PSTRUH NA KMÍNĚ A BYLINKÁCH, ZÁMECKÉ BRAMBŮRKY, CITRÓNOVÝ DIP | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |
Pátek 3. 6. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ KUŘECÍ NUDLIČKY S PIKANTNÍ ZELENINOU A BAMBUSEM, VAJEČNÝ SVÍTEK, ČÍNSKÉ NUDLE | 149 Kč |
MENU 1 | |
MORAVSKÉ UZENÉ, ŠVESTKOVÁ OMÁČKA, HALUŠKY SE ŠPEKEM A MÁKEM | 149 Kč |
MENU 2 | |
DRŮBEŽÍ JÁTRA SE SLANINOU A JABLKY, NA ČERVENÉM VÍNĚ, RÝŽE S KOUSKEM CHILLI | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, PEČENÁ BRAMBORA, PLNĚNÁ KREVETOVOU MAJONÉZOU S ČESNEKEM, OMÁČKA DEMI GLACE | 169 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAESAR S ORIGINÁLNÍM DRESINKEM, FILÍROVANÝM PRSÍČKEM, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTÓNKY A HOBLINKAMI SÝRU GRANA | 169 Kč |