Pondělí 29. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ SE ŠUNKOU, SÁZENÝM VEJCEM, HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO S KEDLUBNOVÝM ZELÍM A BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY S ČERSTVOU ZELENINOU, PÓRKEM A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RISSOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 4 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF SE ZÁMECKÝMI BRAMBORY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S BABY ŠPENÁTEM, POLNÍČKEM, NIVOU, BRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A ZÁLIVKOU Z BALSAMIKOVÉHO OCTA | 149 Kč |
Úterý 30. 3. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM, ZELENINOU A KAPÁNÍM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KRŮTÍ PRSA ZAPEČENÉ SE SUŠENÝMI RAJČATY A MOZZARELLOU, BABY KAROTKOU S TYMIÁNOVÝM MÁSLEM, OPEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS S KURKUMOU A KOKOSOVÝM MLÉKEM S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SAVOJSKÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK S MAČKANÝMI BRAMBORY A ZELNÝM SALÁTKEM S KŘENEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
ITALSKÉ HOUBOVÉ RISSOTO SE SÝREM GRANA | 159 Kč |
MENU 4 | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF SE ZÁMECKÝMI BRAMBORY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S BABY ŠPENÁTEM, POLNÍČKEM, NIVOU, BRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A ZÁLIVKOU Z BALSAMIKOVÉHO OCTA | 149 Kč |
Středa 31. 3. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ ZELENINOVÁ S KOPŘIVOVÝM SVÍTKEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BACON BURGER S ČERSTVOU ZELENINOU, HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
ŠPENÁTOVÉ LASAGNĚ S KUŘECÍM MASEM A MOZZARELLOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
HUSÍ JÁTRA NA CIBULCE SE SLANINOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
POLÉVKA - VELIKONOCE | |
JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A CREME FRAICHE S ŘEŘICHOU | 49 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
PAŠTIKA S OMÁČKOU Z KOŘENOVÉ ZELENINY A BRUSINEK, OPEČENÝ TOAST | 115 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
TELECÍ ROLÁDA S NÁDIVKOU A NOVÝMI BRAMBORAMI | 189 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO S JARNÍ NÁDIVKOU, HRÁŠKEM NA MÁSLE A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, ŠALOTCE A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S CELEROVÝM PYRÉ | 199 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
TRADIČNÍ TRHANEC S JABLKY, VLAŠSKÝMI OŘECHY A CUKREM | 99 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 1 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , TELECÍ ROLÁDA, TRADIČNÍ TRHANEC | 395 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 2 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , KUKUŘÍČNÉ KUŘÁTKO, TRADIČNÍ TRHANEC | 395 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 3 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TRADIČNÍ TRHANEC | 415 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S BABY ŠPENÁTEM, POLNÍČKEM, NIVOU, BRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A ZÁLIVKOU Z BALSAMIKOVÉHO OCTA | 149 Kč |
Čtvrtek 1. 4. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZPŮSOB JAPONSKÉHO „HAYASHI RAISU“ S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ GYROS V PITĚ, SMAŽENÝNÉ BRAMBOROVÝMI HRANOLKY A TZAZIKY | 129 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, HRÁŠKEM A VEJCEM, HLÁVKOVÝ SALÁT SE ŠPEKEM | 129 Kč |
POLÉVKA - VELIKONOCE | |
JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A CREME FRAICHE S ŘEŘICHOU | 49 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
PAŠTIKA S OMÁČKOU Z KOŘENOVÉ ZELENINY A BRUSINEK, OPEČENÝ TOAST | 115 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
TELECÍ ROLÁDA S NÁDIVKOU A NOVÝMI BRAMBORAMI | 189 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO S JARNÍ NÁDIVKOU, HRÁŠKEM NA MÁSLE A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, ŠALOTCE A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S CELEROVÝM PYRÉ | 199 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
TRADIČNÍ TRHANEC S JABLKY, VLAŠSKÝMI OŘECHY A CUKREM | 99 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 1 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , TELECÍ ROLÁDA, TRADIČNÍ TRHANEC | 395 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 2 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , KUKUŘÍČNÉ KUŘÁTKO, TRADIČNÍ TRHANEC | 395 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 3 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TRADIČNÍ TRHANEC | 415 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S BABY ŠPENÁTEM, POLNÍČKEM, NIVOU, BRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A ZÁLIVKOU Z BALSAMIKOVÉHO OCTA | 149 Kč |
Pátek 2. 4. | |
---|---|
Polévka | |
BÍLÁ ZELNÁ (BEZ MASA) 0,22l 20,- | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
RYBA MAHI MAHI S DRCENÝMI TOMATY, OLIVAMI A ČESNEKEM S MAČKANÝM BRAMBOREM | 179 Kč |
POLÉVKA - VELIKONOCE | |
JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A CREME FRAICHE S ŘEŘICHOU | 49 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
PAŠTIKA S OMÁČKOU Z KOŘENOVÉ ZELENINY A BRUSINEK, OPEČENÝ TOAST | 115 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
TELECÍ ROLÁDA S NÁDIVKOU A NOVÝMI BRAMBORAMI | 189 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO S JARNÍ NÁDIVKOU, HRÁŠKEM NA MÁSLE A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, ŠALOTCE A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S CELEROVÝM PYRÉ | 199 Kč |
MENU VELIKONOCE | |
TRADIČNÍ TRHANEC S JABLKY, VLAŠSKÝMI OŘECHY A CUKREM | 99 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 1 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , TELECÍ ROLÁDA, TRADIČNÍ TRHANEC | 395 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 2 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , KUKUŘÍČNÉ KUŘÁTKO, TRADIČNÍ TRHANEC | 395 Kč |
ZVÝHODNĚNÉ MENU VELIKONOCE 3 | |
PAŠTIKA, JARNÍ POLÉVKA Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU , JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, TRADIČNÍ TRHANEC | 415 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
LISTOVÝ SALÁT S BABY ŠPENÁTEM, POLNÍČKEM, NIVOU, BRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A ZÁLIVKOU Z BALSAMIKOVÉHO OCTA | 149 Kč |
Sobota 3. 4. | |
---|---|
POLÉVKA | |
BÍLÁ ZELNÁ (BEZ MASA) | 39 Kč |
POLÉVKA | |
KRÉM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A CREME FRAICHE S ŘEŘICHOU | 45 Kč |
MENU 1 | |
KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO S JARNÍ NÁDIVKOU, HRÁŠKEM NA MÁSLE A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 2 | |
JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, ŠALOTCE A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S CELEROVÝM PYRÉ | 199 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÝ KRÁLÍK NA CIBULI A ČESNEKU SE ŠPENÁTEM A NAŠÍM BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S OMÁČKOU Z MODRÉHO SÝRU A VEPŘOVOU PANENKOU | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 7 | |
LISTOVÝ SALÁT S BABY ŠPENÁTEM, POLNÍČKEM, NIVOU, BRRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A ZÁLIVKOU Z BALSAMIKOVÉHO OCTA | 149 Kč |
MENU 8 | |
TRADIČNÍ TRHANEC S JABLKY, VLAŠSKÝMI OŘECHY A CUKREM | 99 Kč |
Neděle 4. 4. | |
---|---|
POLÉVKA | |
MORAVSKÁ ZELŇAČKA S UZENÝM MASEM | 45 Kč |
MENU 1 | |
KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO S JARNÍ NÁDIVKOU, HRÁŠKEM NA MÁSLE A JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ | 189 Kč |
MENU 2 | |
JEHNĚČÍ KÝTA NA ČERVENÉM VÍNĚ, ŠALOTCE A KOŘENOVÉ ZELENINĚ S CELEROVÝM PYRÉ | 199 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
MENU 4 | |
PEČENÝ KRÁLÍK NA CIBULI A ČESNEKU SE ŠPENÁTEM A NAŠÍM BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
MENU 5 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S OMÁČKOU Z MODRÉHO SÝRU A VEPŘOVOU PANENKOU | 189 Kč |
MENU 6 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 159 Kč |
MENU 7 | |
LISTOVÝ SALÁT S BABY ŠPENÁTEM, POLNÍČKEM, NIVOU, BRRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A ZÁLIVKOU Z BALSAMIKOVÉHO OCTA | 149 Kč |
MENU 8 | |
TRADIČNÍ TRHANEC S JABLKY, VLAŠSKÝMI OŘECHY A CUKREM | 99 Kč |