Pondělí 28. 11. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ ČESNEČKA S PEČENOU SLANINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPAŇELSKÁ PAELLA S KOUSKY RYB, OLIVY, CHORÍZO, GRILOVANÉ KREVETY | 169 Kč |
MENU 1 | |
MEDAILONKY Z PANENKY, HOUBOVÁ OMÁČKA, SUŠENÉ BRUSINKY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY SE ŠKVARKY | 169 Kč |
MENU 2 | |
SEKANÁ PEČENĚ, OPÉKANÉ BRAMBORY S CIBULKOU, SALÁT COLESLAW | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KACHNÍ PRSO SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU S RUMEM, BRAMBOROVÉ RÖSTI, PERNÍKOVÝ CHIPS – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU, BALKÁNSKÝ SÝR, CHERRY RAJČATA, FOCACCIA | 159 Kč |
Úterý 29. 11. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ HŘÍBKOVÉ RISOTTO S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, PASTA Z OLIV A SUŠENÝCH RAJČAT, RUKOLA, PARMAZÁN | 149 Kč |
MENU 1 | |
KRUTÍ STEAK Z GRILU, BAZALKOVÁ OMÁČKA, BASMATI RÝŽE S ČERNÝM SEZAMEM A PAŽITKOU | 159 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ SE SLANINOU, RESTOVANÁ CIBULE | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KACHNÍ PRSO SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU S RUMEM, BRAMBOROVÉ RÖSTI, PERNÍKOVÝ CHIPS – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU, BALKÁNSKÝ SÝR, CHERRY RAJČATA, FOCACCIA | 159 Kč |
Středa 30. 11. | |
---|---|
Polévka | |
ČOČKOVÁ S PÁRKEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM A BRUSINKOVOU ŠLEHAČKOU | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ SÝR PROKLÁDANÝ ŠUNKOU, HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÁ KRKOVICE S GRILOVANÝMI ŽAMPIONY A CHERRY RAJČATY, SMAŽENÉ BRAMBOROVÉ PLÁTKY, ČESNEKOVÝ DIP | 159 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
KACHNÍ PRSO SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU S RUMEM, BRAMBOROVÉ RÖSTI, PERNÍKOVÝ CHIPS – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU, BALKÁNSKÝ SÝR, CHERRY RAJČATA, FOCACCIA | 159 Kč |
Čtvrtek 1. 12. | |
---|---|
Polévka | |
BRAMBORAČKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÝ PFEFFER STEAK V KRÉMOVÉ OMÁČCE, OPÉKANÉ BRAMBORY, ZELENÉ FAZOLKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE S PAPRIKOVOU RÝŽÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO, STEAKOVÉ HRANOLKY, FEFERONKOVÝ ZELNÝ SALÁTEK | 169 Kč |
KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
SUMEČEK AMERICKÝ S PARMEZÁNOVÝM RIZOTEM, SUŠENÝMI TOMATY A CITRONOVOU OMÁČKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU, BALKÁNSKÝ SÝR, CHERRY RAJČATA, FOCACCIA | 159 Kč |
Pátek 2. 12. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ ZELŇAČKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
POTREFENÁ KACHNA SE ZELÍM S ČERVENÉ ŘEPY, OPÉKANÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 219 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA, TRADIČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT S MAJONÉZOU A VEJCEM | 159 Kč |
MENU 2 | |
JABLEČNÝ ŠTRŮDL S OŘECHOVOU ZMRZLINOU, HRUŠKOVÉ PYRÉ S KAPKOU BRANDY, CHILLI ŠLEHAČKA S MÁTOU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
SUMEČEK AMERICKÝ S PARMEZÁNOVÝM RIZOTEM, SUŠENÝMI TOMATY A CITRONOVOU OMÁČKOU | 219 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU, BALKÁNSKÝ SÝR, CHERRY RAJČATA, FOCACCIA | 159 Kč |