Pondělí 22. 5. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ PEČENĚ, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SOTÉ SE ŽAMPIÓNY, SLANINOU, KAPARY, DUŠENÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, KYSELÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S POLNÍČKEM, ŘEDKVIČKY, CHŘEST, VEJCE, OLIVY, HOLANDSKÝ DIP | 179 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, ČESNEKOVÁ BAGETA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 259 Kč |
MENU 6 | |
CHŘEST V ANGLICKÉ SLANINĚ SE ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY S BYLINKAMI A HOLANDSKOU OMÁČKOU – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 229 Kč |
Úterý 23. 5. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
VEPŘOVÁ JÁTRA PO ANGLICKU, STEAKOVÉ HRANOLKY, CHILLI MAJONÉZA, VÍDEŇSKÁ CIBULKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÉ MEDAILONKY, OMÁČKA S TŘEMI DRUHY PEPŘE, PEČENÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO3 GRILOVANÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, KYSELÝ OKUREK, CHLÉB | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S POLNÍČKEM, ŘEDKVIČKY, CHŘEST, VEJCE, OLIVY, HOLANDSKÝ DIP | 179 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, ČESNEKOVÁ BAGETA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 259 Kč |
MENU 6 | |
CHŘEST V ANGLICKÉ SLANINĚ SE ZÁMECKÝMI BRAMBŮRKY S BYLINKAMI A HOLANDSKOU OMÁČKOU – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 229 Kč |
Středa 24. 5. | |
---|---|
Polévka | |
ZELENINOVÝ KRÉM S BYLINKOVÝM PESTEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE, DUŠENÁ RÝŽE | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ PLACIČKY, UZENÁ KRKOVIČKA, RESTOVANÁ CIBULE, SMETANOVÁ BRYNZA | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S POLNÍČKEM, ŘEDKVIČKY, CHŘEST, VEJCE, OLIVY, HOLANDSKÝ DIP | 179 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, ČESNEKOVÁ BAGETA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 259 Kč |
MENU 6 | |
PARMEZÁNOVÉ RISSOTO – RESTOVANÝ CHŘEST NA MÁSLE, BABY ŠPENÁT – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 269 Kč |
Čtvrtek 25. 5. | |
---|---|
Polévka | |
RAJSKÁ S RÝŽÍ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
CHILLI CON CARNE, TRHANÉ MASO, SÁZENÉ VEJCE, ZÁKYSKA, PITA CHLÉB | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSO S BROSKVÍ A SÝREM, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY PO UHLÍŘSKU, STROUHANÝ EIDAM | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S POLNÍČKEM, ŘEDKVIČKY, CHŘEST, VEJCE, OLIVY, HOLANDSKÝ DIP | 179 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
MOŘSKÝ ĎAS, GRILOVANÉ RAJČE, CUKETA, BYLINKOVÁ BAGETA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 189 Kč |
MENU 5 | |
BBQ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
Pátek 26. 5. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBRA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 199 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
PEČENÝ BŮČEK, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU S POLNÍČKEM, ŘEDKVIČKY, CHŘEST, VEJCE, OLIVY, HOLANDSKÝ DIP | 179 Kč |
MENU 4 | |
BBQ KŘÍDLA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 199 Kč |
MENU 5 | |
SILVERSIDE – HOVĚZÍ STEAK, GRILOVANÁ ZELENINA, SÁZENÉ VEJCE, ČESNEKOVÁ BAGETA– DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 259 Kč |
MENU 6 | |
PARMEZÁNOVÉ RISSOTO – RESTOVANÝ CHŘEST NA MÁSLE, BABY ŠPENÁT – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 269 Kč |