Pondělí 21. 3. | |
---|---|
Polévka | |
ZELNÁ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ ŽEBRA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S MEDOVO HOŘČIČNOU OMÁČKOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA, PEPŘOVÁ OMÁČKA, ZASTŘENÉ VEJCE, PEČENÉ BRAMBORY | 139 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, KRÉMOVÉ TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MIX LISTOVÝCH SALÁTŮ, SMAŽENÉ RYBÍ HRANOLKY, LIMETKOVÁ MAJONÉZA, OPEČENÝ TOAST | 159 Kč |
Úterý 22. 3. | |
---|---|
Polévka | |
CIZRNOVÁ POLÉVKA S CHILLI A ŠPENÁTEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KACHNÍ JÁTRA S JABLKY, NA ČERVENÉM VÍNĚ, DUŠENÁ RÝŽE | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ROLÁDA, BRAMBOROVÁ KAŠE, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÝ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 139 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, KRÉMOVÉ TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
MIX LISTOVÝCH SALÁTŮ, SMAŽENÉ RYBÍ HRANOLKY, LIMETKOVÁ MAJONÉZA, OPEČENÝ TOAST | 159 Kč |
Středa 23. 3. | |
---|---|
Polévka | |
BATÁTOVO – PETRŽELOVÁ POLÉVKA, RESTOVANÁ SLANINA | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA VE SLANINĚ S BRAMBOROVO CUKETOVOU KAŠÍ S KŘENEM A SILNOU PEPŘOVOU OMÁČKOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPÍZ S CHERRY TOMATY A SLANINOU, PEČENÉ BRAMBORY, ČESNEKOVÁ OMÁČKA | 139 Kč |
MENU 2 | |
HALUŠKY SE ZELÍM A RESTOVANÝM UZENÝM MASEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, KRÉMOVÉ TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S CHŘESTEM ŘEDKVIČKAMI, ZÁZVOROVÝM DRESINKEM A BYLINKOVOU BAGETOU | 159 Kč |
Čtvrtek 24. 3. | |
---|---|
Polévka | |
PÓRKOVÁ KRÉMOVÁ S MÁTOU A KRUTÓNY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA, AMERICKÉ BRAMBORY, BBQ OMÁČKA | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PRSA S OMÁČKOU Z NIVY, PEČENÉ BRAMBORY, BRUSINKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, KRÉMOVÉ TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S CHŘESTEM ŘEDKVIČKAMI, ZÁZVOROVÝM DRESINKEM A BYLINKOVOU BAGETOU | 159 Kč |
Pátek 25. 3. | |
---|---|
Polévka | |
BORŠČ | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
NUDLIČKY Z HOVĚZÍHO FLANK STEAKU, KYSELÉ OKURKY, ŽAMPIONY, SMETANA, DUŠENÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 1 | |
STROZZAPRETI PRADA, FILIROVANÝ KUŘECÍ STEAK, KONFITOVANÝ ČESNEK, SUŠENÉ TOMATY, ŠPENÁT, TRHANÁ MOZZARELLA | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK S CHEDAREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, PEČENÝ ANANAS | 149 Kč |
MENU 3 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, KRÉMOVÉ TOMATOVÉ RISSOTO, PARMEZÁN, RUCOLA | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S CHŘESTEM ŘEDKVIČKAMI, ZÁZVOROVÝM DRESINKEM A BYLINKOVOU BAGETOU | 159 Kč |