Pondělí 19. 7. | |
---|---|
Polévka | |
TOMATOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
CHILLI CON CARNE S MLETÝM HOVĚZÍM MASEM, ČERVENÝMI FAZOLEMI A OPEČENOU TORTILLOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
DRŮBEŽÍ RIZOTO SE ZELENINOU, SÝREM EIDAM A NAKLÁDANOU OKURKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S PEČENÝMI BYLINKOVÝMI BRAMBORY A ČESNEKOVÝM DRESINKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
KYNUTÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ BORŮVKAMI A SYPANÉ TVAROHEM | 159 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ GRUNDLE (SMAŽNÉ RYBIČKY) NA LISTECH SALÁTU S ČESNEKOVÝM DRESINKEM, SWEET CHILLI OMÁČKOU A ROZPEČENOU BAGETKOU (doba přípravy cca 15 MIN.) | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAPRESE – ČERSTVÉ RAJČATA S PLÁTKY MOZZARELLY NA LISTECH SALÁTU S OLIVOVÝM OLEJEM, ČERSTVOU BAZALKOU, BALZAMIKOVOU REDUKCÍ A OPEČENOU BAGETKOU | 149 Kč |
Úterý 20. 7. | |
---|---|
Polévka | |
LEHKÁ LETNÍ POLÉVKA Z BRAMBOR, KEDLUBNY A MRKVE | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŘÍZEČKY Z PANENKY S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A PIKANTNÍ ČALAMÁDOU | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ GYROS SE ZELENINOVÝM SALÁTKEM S TOMATY, ČERVENOU CIBULÍ, PITA CHLEBEM A BYLINKOVÝM DIPEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ KRK NA ČERVENÉM VÍNĚ SE ZELENINOU A RESTOVANÝMI ŠPETZLEMI S PETRŽELKOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
KYNUTÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ BORŮVKAMI A SYPANÉ TVAROHEM | 159 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ GRUNDLE (SMAŽNÉ RYBIČKY) NA LISTECH SALÁTU S ČESNEKOVÝM DRESINKEM, SWEET CHILLI OMÁČKOU A ROZPEČENOU BAGETKOU (doba přípravy cca 15 MIN.) | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAPRESE – ČERSTVÉ RAJČATA S PLÁTKY MOZZARELLY NA LISTECH SALÁTU S OLIVOVÝM OLEJEM, ČERSTVOU BAZALKOU, BALZAMIKOVOU REDUKCÍ A OPEČENOU BAGETKOU | 149 Kč |
Středa 21. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S MRKVÍ A BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISSOTO S KREVATAMI, ŠALOTKOU A SÝREM GRANA (doba přípravy cca 15 MIN.) | 189 Kč |
MENU 1 | |
PEANUT CHICKEN – INDICKÉ KUŘE S ARAŠÍDOVOU OMÁČKOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
DOMÁCÍ SEKANÁ PEČENĚ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
KYNUTÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ BORŮVKAMI A SYPANÉ TVAROHEM | 159 Kč |
MENU 4 | |
SMAŽENÉ GRUNDLE (SMAŽNÉ RYBIČKY) NA LISTECH SALÁTU S ČESNEKOVÝM DRESINKEM, SWEET CHILLI OMÁČKOU A ROZPEČENOU BAGETKOU (doba přípravy cca 15 MIN.) | 149 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAPRESE – ČERSTVÉ RAJČATA S PLÁTKY MOZZARELLY NA LISTECH SALÁTU S OLIVOVÝM OLEJEM, ČERSTVOU BAZALKOU, BALZAMIKOVOU REDUKCÍ A OPEČENOU BAGETKOU | 149 Kč |
Čtvrtek 22. 7. | |
---|---|
Polévka | |
RAJČATOVÁ S RÝŽÍ A BAZALKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
FILET Z LOSOSA S PEČENOU ZELENINOU, BATÁTY, OLIVOVÝM OLEJEM A BYLINKAMI (doba přípravy cca 15 MIN.) | 209 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŘÍZEK V MANDLOVÉ STROUHANCE S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A SALÁTKEM COLESLAW | 139 Kč |
MENU 2 | |
VAŘENÝ HOVĚZÍ JAZYK S KŘENOVOU OMÁČKOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 129 Kč |
MENU 3 | |
BABY KUŘE S ČERSTVÝM TYMIÁNEM, CIBULOVOU MARMELÁDOU A ŠŤOUCHNÝM BRAMBOREM | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAPRESE – ČERSTVÉ RAJČATA S PLÁTKY MOZZARELLY NA LISTECH SALÁTU S OLIVOVÝM OLEJEM, ČERSTVOU BAZALKOU, BALZAMIKOVOU REDUKCÍ A OPEČENOU BAGETKOU | 149 Kč |
Pátek 23. 7. | |
---|---|
Polévka | |
SLEPIČÍ POLÉVKA S BYLINKOVÝM KAPÁNÍM A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ANGLICKÝ ROASTBEEF S HRANOLKY A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STROGANOFF SE ŽAMPIONY, SMETANOU A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
KOVBOJSKÉ FAZOLE S KLOBÁSOU, KUKUŘICÍ, TOMATY A CHILLI PAPRIČKOU, CHLEBA | 129 Kč |
MENU 3 | |
BABY KUŘE S ČERSTVÝM TYMIÁNEM, CIBULOVOU MARMELÁDOU A ŠŤOUCHNÝM BRAMBOREM | 159 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
SALÁT CAPRESE – ČERSTVÉ RAJČATA S PLÁTKY MOZZARELLY NA LISTECH SALÁTU S OLIVOVÝM OLEJEM, ČERSTVOU BAZALKOU, BALZAMIKOVOU REDUKCÍ A OPEČENOU BAGETKOU | 149 Kč |