Pondělí 17. 7. | |
---|---|
Polévka | |
JARNÍ BRAMBORAČKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ ROASTBEEF, FEFERONKOVÉ PESTO, BRAMBOROVÉ ROSTI, OMÁČKA DEMI GLACE | 189 Kč |
MENU 1 | |
DRŮBEŽÍ KARBENÁTEK S BYLINKAMI, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, SALÁT COLESLAW | 149 Kč |
MENU 2 | |
TRADIČNÍ VEPŘOVÉ RIZOTO S HRÁŠKEM, STROUHANÝM SÝREM, NAKLÁDANÝ OKUREK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 179 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 269 Kč |
Úterý 18. 7. | |
---|---|
Polévka | |
DRŮBEŽÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
VEPŘOVÁ PANENKA BALENÁ VE SLANINĚ, SMETANOVÝ KRÉM S BAZALKOU A PROVENSÁLSKÝM KOŘENÍM, RESTOVANÉ BRAMBORY S ČERVENOU CIBULKOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S RAJČATY A MOZZARELOU, RÝŽE BASMATI | 149 Kč |
MENU 2 | |
ČOČKA NA KYSELO, GRILOVANÁ KLOBÁSA, SÁZENÉ VEJCE, KYSELÝ OKUREK, ČERSTVÝ CHLÉB | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 179 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, ZELNÝ SALÁT | 269 Kč |
Středa 19. 7. | |
---|---|
Polévka | |
KUKUŘIČNÁ POLÉVKA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ KOSTKY NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ, JEMNÁ BRAMBOROVÁ KAŠE | 169 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ ŠPÍZ TANDOORI S MASALA OMÁČKOU, BASMATI RÝŽE S KORIANDREM | 149 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK, RAJSKÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 179 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, ZELNÝ SALÁT | 269 Kč |
Čtvrtek 20. 7. | |
---|---|
Polévka | |
ČESNEKAČKA S OPEČENÝM CHLEBEM | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
BOLOŇSKÉ STROZZAPRETI, BAZALKOVÝ OLEJ, SMAŽENÁ RUCOLA, PARMEZÁN | 169 Kč |
MENU 1 | |
VEPŘOVÉ VÝPEČKY SE ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK | 149 Kč |
MENU 2 | |
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, HRÁŠEK, UZENÉ MASO, OKURKOVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 179 Kč |
MENU 4 | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ, GRILOVANÁ ZELENINA, BAGETKA | 269 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
Pátek 21. 7. | |
---|---|
Polévka | |
MAĎARSKÁ ZELNÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
PEČENÝ BŮČEK, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÉ ŠPETZLE | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK V SEZAMOVÉ STROUHANCE, VÍDEŇSKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŘECKÝ GYROS Z KUŘECÍCH STEHEN, MÁTOVÉ TZATZIKY, PEČÁKY, ČESNEKOVÝ JOGURT | 149 Kč |
MENU 3 | |
TRHANÉ LISTY SALÁTU, TZATZIKY DRESING, ČERNÉ OLIVY, SUŠENÉ RAJČATA, KUŘECÍ KOUSKY, KRUTÓNY | 179 Kč |
MENU 4 | |
KUŘECÍ NUDLIČKY S ANANASEM, SOJOVÉ GLAZÉ, BASMATI RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
SMAŽENÝ HERMELÍN, OPÉKANÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 179 Kč |
MENU 6 | |
BBQ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKA, STEAKOVÉ HRANOLKY, ZELNÝ SALÁT | 269 Kč |