Pondělí 10. 4. | |
---|---|
ZAVŘENO | |
GURMÁN MENU | |
MENU 1 | |
MENU 2 | |
MENU 3 | |
MENU 4 | |
MENU 5 | |
MENU 6 | |
Úterý 11. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM, NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
HOVĚZÍ MASO NA ČERVENÉM VÍNĚ A KOŘENOVÉ ZELENINĚ, BRAMBOROVO CELEROVÉ PYRÉ | 189 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO, ZELENINA RATATOUILLE, BRAMBOROVÁ KROKETA, CHEDAROVÝ DIP | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ KVĚTÁK, PAŽITKOVÉ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
BLANŠÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, SALÁT S ČERNOU ČOČKOU A SUŠENÝMI TOMATY, POLNÍČEK, DRESINK S HRUBOZRNOU HOŘČICÍ A MEDEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
BUTTER CHICKEN (INDICKÉ KUŘEC S OMÁČKOU A KURKUMOU, CITRÓNOVÁ TRÁVA, PAPRIKA) JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, FAZOLOVÉ LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVÁ OMÁČKA, AMERICKÉ BRAMBORY | 189 Kč |
MENU 6 | |
BBQ HOT KUŘECÍ ŠPALÍČKY, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 189 Kč |
Středa 12. 4. | |
---|---|
Polévka | |
KULAJDA | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
ITALSKÉ DÝŇOVÉ RISSOTO S KRŮTÍM MASEM, LISTY BABY ŠPENÁTU | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ UZENÝ SÝR, HRANOLKY, CHIPOTLE MAYO | 149 Kč |
MENU 2 | |
UZENÁ KRKOVICE, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, VÍDEŇSKÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 3 | |
BLANŠÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, SALÁT S ČERNOU ČOČKOU A SUŠENÝMI TOMATY, POLNÍČEK, DRESINK S HRUBOZRNOU HOŘČICÍ A MEDEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
BUTTER CHICKEN (INDICKÉ KUŘEC S OMÁČKOU A KURKUMOU, CITRÓNOVÁ TRÁVA, PAPRIKA) JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, FAZOLOVÉ LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVÁ OMÁČKA, AMERICKÉ BRAMBORY | 189 Kč |
MENU 6 | |
BBQ HOT KUŘECÍ ŠPALÍČKY, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 189 Kč |
Čtvrtek 13. 4. | |
---|---|
Polévka | |
ASIJSKÁ KUŘECÍ S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, DIJONSKÝ KRÉM, KONFITOVANÁ ČERVENÁ CIBULE, PEČENÉ BRAMBORY | 179 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÉ KUŘECÍ CORDON BLUE, BRAMBOROVÝ SALÁT | 149 Kč |
MENU 2 | |
BRAMBOROVÉ NOKY QUATTRO FORMAGGI, VLAŠSKÉ OŘECHY, RUCOLA | 149 Kč |
MENU 3 | |
BLANŠÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, SALÁT S ČERNOU ČOČKOU A SUŠENÝMI TOMATY, POLNÍČEK, DRESINK S HRUBOZRNOU HOŘČICÍ A MEDEM | 169 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - RYBA | |
„FISH AND CHIPS“ - SMAŽENÁ RYBA V TĚSTÍČKU, HRANOLKY, HRÁŠKOVÉ PYRÉ, TATARSKÁ OMÁČKA –DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 229 Kč |
MENU 5 | |
BUTTER CHICKEN (INDICKÉ KUŘEC S OMÁČKOU A KURKUMOU, CITRÓNOVÁ TRÁVA, PAPRIKA) JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
Pátek 14. 4. | |
---|---|
Polévka | |
GULÁŠOVÁ | 35 Kč |
GURMÁN MENU | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, BRUSINKOVÁ ŠLEHAČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 189 Kč |
MENU 1 | |
TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, FRESH ZELENINOUBLUE CHEESE DIP, HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
JABLKOVÁ ŽEMLOVKA, SKOŘICOVÝ TVAROH, JAHODOVÉ COULLIS S MÁTOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
BLANŠÍROVANÉ KUŘECÍ PRSO, SALÁT S ČERNOU ČOČKOU A SUŠENÝMI TOMATY, POLNÍČEK, DRESINK S HRUBOZRNOU HOŘČICÍ A MEDEM | 169 Kč |
MENU 4 | |
BUTTER CHICKEN (INDICKÉ KUŘEC S OMÁČKOU A KURKUMOU, CITRÓNOVÁ TRÁVA, PAPRIKA) JASMÍNOVÁ RÝŽE | 189 Kč |
MENU 5 | |
VEPŘOVÁ PANENKA Z GRILU, FAZOLOVÉ LUSKY SE SLANINOU, PEPŘOVÁ OMÁČKA, AMERICKÉ BRAMBORY | 189 Kč |
MENU 6 | |
BBQ HOT KUŘECÍ ŠPALÍČKY, STEAKOVÉ HRANOLKY, SALÁT COLESLAW | 189 Kč |