Pondělí 11. 7. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ DUŠENÉ VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ, BRAMBOROVO KAROTKOVÉ PYRÉ, SMAŽENÁ CIBULKA | 149 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI VE SMETANOVÉ OMÁČCE S MODRÝM SÝREM A LISTOVÝM ŠPENÁTEM, KUŘECÍ MEDAILONKY, PARMEZÁN | 149 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ ŽAMPIONY, MÁSLOVÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ T-BONE STEAK, GRILOVANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S BRAMBOREM, OMÁČKA DEMI GLACE – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 149 Kč |
Úterý 12. 7. | |
---|---|
Polévka | |
CUKETOVÁ KRÉMOVÁ SE SLANINOU | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÉ KARBANÁTKY S UZENÝM SÝREM, ŽAMPIÓNOVÉ RAGÚ, NAŠE HRANOLKY | 149 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KUŘECÍ PLÁTEK V BRAMBORÁKOVÉM TĚSTĚ, SALÁT Z MLADÉHO ZELÍ | 149 Kč |
MENU 2 | |
ŠPAGETY S RAJČATOVOU OMÁČKOU, ČESNEKEM, MOZZARELLOU A ČERSTVOU BAZALKOU | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK TOMAHAWK, GRILOVANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S BRAMBOREM, OMÁČKA DEMI GLACE – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 149 Kč |
Středa 13. 7. | |
---|---|
Polévka | |
CIZRNOVÁ S CHILLI, CURRY A ŠPENÁTEM | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPANĚLSKÁ PAELA SE ZELENINOU, CHILLI A GRILOVANÝMI KREVETAMI | 179 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, SLANINOVÁ OMÁČKA S ČESNEKEM A ČERSTVOU MAJORÁNKOU, PEČENÉ BRAMBORY | 139 Kč |
MENU 2 | |
KRŮTÍ MASO S BABMBUSOVÝMI VÝHONKY A JIDÁŠOVÝM UCHEM, JASMÍNOVÁ RÝŽE SE SEZAMEN | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK TOMAHAWK, GRILOVANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S BRAMBOREM, OMÁČKA DEMI GLACE – DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 149 Kč |
Čtvrtek 14. 7. | |
---|---|
Polévka | |
JAPONSKÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PARMEZÁNOVÉ RISSOTO SE SMETANOU, PEČENÁ ZELENINA, BAZALKOVÉ PESTO, BALZAMIKOVÁ REDUKCE | 149 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ PLÁTEK NA GRILU, PAPRIKOVÁ OMÁČKA SE SMETANOU A BAREVNÝM PEPŘEM, TAGLIATELLE | 149 Kč |
MENU 2 | |
LISOVANÝ VEPŘOVÝ BOK, DUŠENÝ ŠPENÁT, PLNĚNÝ BRAMBOROVÝ KNEDLÍK UZENÝM, CIBULKA | 149 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA - KAŽDÝ ČTVRTEK V NABÍDCE ČERSTVÁ RYBA | |
PRAŽMA KRÁLOVSKÁ, GRILOVANÁ ZELENINA, ARABSKÝ CHLÉB | 229 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 149 Kč |
Pátek 15. 7. | |
---|---|
Polévka | |
STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
SMAŽENÁ KUŘECÍ KAPSA PLNĚNÁ ŠUNKOU A SÝREM, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY SE ZELENOU CIBULKOU, GRILOVANÉ RAJČE | 159 Kč |
MENU 1 | |
STEAK Z MARINOVANÉ KOTLETY, PIKANTNÍ MEXICKÉ FAZOLE S KUKUŘICÍ A PAPRIKOU, KOŘENĚNÉ PEČÁKY | 149 Kč |
MENU 2 | |
TORTILLA PLNĚNÁ ZELENINOU, ČERNÝMI OLIVAMI A BALKÁNSKÝM SÝREM, KOPROVÁ ZÁKYSKA | 139 Kč |
TÝDENNÍ NABÍDKA | |
VEPŘOVÝ STEAK TOMAHAWK, GRILOVANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S BRAMBOREM, OMÁČKA DEMI GLACE DOBA PŘÍPRAVY MIN. 15 MIN. | 209 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TRHANÉ SALÁTY S BYLINKOVÝM DRESINKEM, KUŘECÍ STRIPSY V TEMPUŘE | 149 Kč |