Pondělí 10. 1. | |
---|---|
Polévka | |
FAZOLOVÁ S UZENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
THAJSKÉ HOVĚZÍ KOSTKY NA ZELENINĚ S JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK CAPRESE NA MÁSLOVÉ BRAMBOROVÉ KAŠI SE SALÁTKEM Z POLNÍČKU A CHERRY TOMATY | 139 Kč |
MENU 2 | |
ZAPEČENÁ BROKOLICE SE SÝROVOU OMÁČKOU A BRAMBOREM | 139 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKOVÝM TERČEM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TOMATOVÝ SALÁT S RUCOLOU A JANOVSKÝM PESTEM, DOPLNĚNÝ MOZZARELLOU A PROSCUITTEM, BAGETKA | 159 Kč |
Úterý 11. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HOUBOVÁ NA KYSELO S FAZOLOVÝMI LUSKY | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPENÁTOVÉ RISOTTO S KOUSKY GRILOVANÉ VEPŘOVÉ PANENKY S KONFITOVANÝMI CHERRY RAJČÁTKY A POLNÍČKEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
NUDLIČKY Z KUŘECÍCH STEHEN VE SMETANOVÉ OMÁČCE S BRAMBOROVÝMI NOKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ LÍČKA PO BURGUNDSKU S BRAMBOROVÝM PYRÉ A PEČENOU ZELENINOU | 149 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKOVÝM TERČEM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TOMATOVÝ SALÁT S RUCOLOU A JANOVSKÝM PESTEM, DOPLNĚNÝ MOZZARELLOU A PROSCUITTEM, BAGETKA | 159 Kč |
Středa 12. 1. | |
---|---|
Polévka | |
KRÉMOVÁ PAŽITKOVÁ S BRAMBOREM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
KANČÍ KRKOVICE NA SLANINĚ S ČERVENÝM ZELÍM S JABLKY, HOUSKOVÝ KNEDLÍK | 159 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KUŘE NA MEDU A FRANCOUZSKÉ HOŘČICI SE ŠPETZLEMI A SMAŽENOU CIBULKOU | 139 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ JÁTRA S PEČENÝMI BRAMBORY A ČESNEKOVOU MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKOVÝM TERČEM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TOMATOVÝ SALÁT S RUCOLOU A JANOVSKÝM PESTEM, DOPLNĚNÝ MOZZARELLOU A PROSCUITTEM, BAGETKA | 159 Kč |
Čtvrtek 13. 1. | |
---|---|
Polévka | |
HOVĚZÍ VÝVAR S BYLINKOVÝM KAPÁNÍM A ZELENINOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ŠPENÁTOVÉ LASAGNE S LOSOSEM A SÝREM GRANA | 199 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STROGANOFF S ŽAMPIONY A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOLANDSKÝ ŘÍZEK SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM A RAJČATOVÝM SALÁTKEM S MAJONÉZOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKOVÝM TERČEM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TOMATOVÝ SALÁT S RUCOLOU A JANOVSKÝM PESTEM, DOPLNĚNÝ MOZZARELLOU A PROSCUITTEM, BAGETKA | 159 Kč |
Pátek 14. 1. | |
---|---|
Polévka | |
DRŠŤKOVÁ S MAJORÁNKOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÝ BŮČEK HOISIN V DOMÁCÍ HOUSCE, S MANGO SALSOU A BRAMBOROVÝMI HRANOLKY | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU S LIBEČKOVÝMI GRENAILLEMI | 139 Kč |
MENU 2 | |
HOVĚZÍ GULÁŠ Z MLADÉHO BÝČKA S ČERVENOU CIBULÍ, CHILLI PAPRIČKOU A SMAŽENÝMI BRAMBORÁČKY | 149 Kč |
MENU 3 | |
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKOVÝM TERČEM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 189 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
TOMATOVÝ SALÁT S RUCOLOU A JANOVSKÝM PESTEM, DOPLNĚNÝ MOZZARELLOU A PROSCUITTEM, BAGETKA | 159 Kč |