Pondělí 22. 11. | |
---|---|
Polévka | |
CIZRNOVÁ POLÉVKA S PEČENOU KOŘENOVOU ZELENINOU A ZAKYSANOU SMETANOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TELECÍ RAGŮ NA SMETANĚ S DUŠENOU ZELENINOU A ŠALVĚJÍ, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 159 Kč |
MENU 1 | |
KRŮTÍ STEAK S BROKOLICÍ, KVĚTÁKEM NA MÁSLE, SÝROVOU OMÁČKOU A KROKETAMI | 139 Kč |
MENU 2 | |
RAJSKÁ OMÁČKA S VAŘENÝM HOVĚZÍM MASEM A KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ TRHANÝ BURGER SE ZELNÝM SALÁTEM S KORIANDREM A HRANOLKY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČEKANKOU, GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM, NAKLÁDANOU ŘEPOU, BALZAMIKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |
Úterý 23. 11. | |
---|---|
Polévka | |
VALAŠSKÁ KAPUSTNICA S KLOBÁSOU | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
PEČENÁ TRESKA S OLIVAMI A RAJČATY NA BRAMBOROVO BATÁTOVÉM PYRÉ | 179 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ STEAK NA RESTOVANÝCH ZELENÝCH FAZOLKÁCH S PEČENÝMI BAMBŮRKY | 139 Kč |
MENU 2 | |
HRACHOVÁ KAŠE S KLOBÁSOU, VEJCEM, OKURKEM, SMAŽENOU CIBULKOU A ČERSTVÝM CHLEBEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ TRHANÝ BURGER SE ZELNÝM SALÁTEM S KORIANDREM A HRANOLKY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČEKANKOU, GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM, NAKLÁDANOU ŘEPOU, BALZAMIKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |
Středa 24. 11. | |
---|---|
Polévka | |
HRÁŠKOVÝ KRÉM | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY S VINNOU OMÁČKOU A ZAPÉKANÝMI BRAMBORAMI SÝREM ČEDAR, TZATZIKI, PEČENÁ CHERRY RAJČÁTKA | 179 Kč |
MENU 1 | |
BRAMBOROVÉ NOKY S FILETOVANÝM KUŘECÍM PRSEM V BYLINKÁCH, OMÁČKOU QUATTRO FORMAGGI A PARMEZÁNEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, MAČKANÝM BRAMBOREM S PAŽITKOU A TATARSKOU OMÁČKOU | 139 Kč |
MENU 3 | |
KACHNÍ TRHANÝ BURGER SE ZELNÝM SALÁTEM S KORIANDREM A HRANOLKY | 199 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČEKANKOU, GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM, NAKLÁDANOU ŘEPOU, BALZAMIKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |
Čtvrtek 25. 11. | |
---|---|
Polévka | |
ŽAMPIONOVÝ KRÉM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
JELENÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, RESTOVANOU ZELENINOU A DOMÁCÍM KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM | 179 Kč |
MENU 1 | |
SPAGHETTI S KUŘECÍMI PRSNÍMI KOUSKY, ŠPENÁTOVÝM PESTEM, ČERSTVÝMI RAJČATY A PARMEZÁNEM | 139 Kč |
MENU 2 | |
MLETÝ KARBANÁTEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ S MÁSLEM A KYSELÝM OKURKEM | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ HOVĚZÍ ROASTBEEF S KŘENOVOU REMULÁDOU, BRAMBOROVÝMI DUKÁTKY A ZELENINOVÝM SALÁTEM | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČEKANKOU, GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM, NAKLÁDANOU ŘEPOU, BALZAMIKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |
Pátek 26. 11. | |
---|---|
Polévka | |
DÝŇOVÝ KRÉM S KOKOSOVÝM MLÉKEM | 30 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
STEAK Z HOVĚZÍ LOUPANÉ PLECE SE ZELENINOU, BRAMBOROVÝM FONDÁNEM A OMÁČKOU Z PORTSKÉHO VÍNA | 189 Kč |
MENU 1 | |
SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, MAČKANÝMI BRAMBORY S PÓRKEM, SALÁT Z BÍLÉ ŘEDKVE | 139 Kč |
MENU 2 | |
PŠENIČNÁ TORTILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM V BBQ MARINÁDĚ A LEDOVÝM SALÁTEM S RAJČATY, SMAŽENÉ HRANOLKY | 139 Kč |
MENU 3 | |
ANGLICKÝ HOVĚZÍ ROASTBEEF S KŘENOVOU REMULÁDOU, BRAMBOROVÝMI DUKÁTKY A ZELENINOVÝM SALÁTEM | 179 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČEKANKOU, GRILOVANÝM KOZÍM SÝREM, NAKLÁDANOU ŘEPOU, BALZAMIKEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY | 159 Kč |