Pondělí 11. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
RAJČATOVÁ | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
HOVĚZÍ BURGER SE SLANINOU, KARAMELIZOVANOU CIBULÍ, LEDOVÝM SALÁTEM, RAJČATY, TORTILLA CHIPS A MAJONÉZOU | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ BRSO V BBQ OMÁČCE S KUKUŘIČNÝM KLASEM A PEČENÝMI BYLINKOVÝMI BRAMBORAMI | 129 Kč |
MENU 2 | |
PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM MASEM, SMETANOVÝM ŠPENÁTEM A SMAŽENOU CIBULKOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTONY, VEJCEM „63“ A PARMEZÁNEM | 139 Kč |
Úterý 12. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
KAPUSTOVÁ SE SLANINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S NUDLIČKAMI VEPŘOVÉ PANENKY, RESTOVANÝMI PLÁTKY ČESNEKU, ŠALOTKOU, BAZALKOVÝM PESTEM A SÝREM GRANA | 169 Kč |
MENU 1 | |
GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA SE ŽAMPIONOVÝM RAGÚ A DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÝ SÝR EIDAM S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTONY, VEJCEM „63“ A PARMEZÁNEM | 139 Kč |
Středa 13. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
BRAMBOROVÝ KRÉM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
ČERSTVÉ TAGLIATELLE SE SMETANOVOU OMÁČKOU, PETRŽELKOU A GRILOVANÝMI KOUSKY LOSOSA | 179 Kč |
MENU 1 | |
RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, ČERSTVOU ZELENINOU, SÝREM EIDAM A NAKLÁDANÝM OKURKEM | 129 Kč |
MENU 2 | |
VEPŘOVÁ KOTLETA SE ŠUNKOU, VEJCEM A SMAŽENÝMI HRANOLKAMI | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTONY, VEJCEM „63“ A PARMEZÁNEM | 139 Kč |
Čtvrtek 14. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
TELECÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY, NUDLEMI A ZELENINOU | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
VEPŘOVÁ PANENKA V ÚPRAVĚ SOUS VIDE S PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU A PEČENÝMI BATÁTY SE ZELENINOU | 189 Kč |
MENU 1 | |
PEČENÉ KRŮTÍ PRSO S MEDEM, SLANINOU SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM S JARNÍ CIBULKOU | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ KVĚTÁKOVÉ PLACIČKY S VAŘENÝM PAŽITKOVÝM BRAMBOREM A NAŠÍ TATARSKOU OMÁČKOU | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTONY, VEJCEM „63“ A PARMEZÁNEM | 139 Kč |
Pátek 15. 1. | |
---|---|
VÝDEJNÍ OKÉNKO OD 10:30-16:00 A ROZVOZ PŘES DÁMEJÍDLO.CZ | |
Pro více informací nebo doručení obědových menu nás kontaktujte telefonicky +420 724 541 955 nebo +420 778 411 442 | |
Polévka | |
ČOČKOVÁ S PÁRKEM | 20 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
TIP ŠÉFKUCHAŘE: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ Z HOVĚZÍ KÝTY PROTKNUTÉ ŠPEKEM S KYNUTÝM HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM | 159 Kč |
MENU 1 | |
KUŘECÍ SMĚS S ARAŠÍDY, ČERSTVOU ZELENINOU A PÓRKEM S DUŠENOU JASMÍNOVOU RÝŽÍ | 129 Kč |
MENU 2 | |
SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ S JEMNOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A JABLKOVÝM KOMPOTEM | 129 Kč |
SALÁT TÝDNE: | |
VARIACE LISTOVÉHO SALÁTU S ČERSTVOU ZELENINOU, SLANINOVÝM CHIPSEM, KRUTONY, VEJCEM „63“ A PARMEZÁNEM | 139 Kč |